Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Saturday, September 16, 2017

Imperial Starport Frankfurt, Germany

Germany is so far ahead in alternate energy resource development, why not other sciences...I can believe they are capable of it. USA made education affordable by only the rich. It's bleeding parents of their retirement to try to send their kids to school...

Monday, July 24, 2017

Rogue One: A Star Wars Story

Jyn Erso, o mercenară a Rebeliunii, este pe punctul de a primi cea mai mare provocare din viața ei, când Mon Mothma o va trimite să fure planurile din Death Star. Cu ajutorul Rebelilor, un maestru spadasin și forțele non-aliate, Jyn va realiza că a intrat în ceva mult mai greu decât credea la începutul misiunii. Filmul ne va arăta o nouă parte a francizei Războiul Stelelor în același univers

Sunday, January 8, 2017

Han Solo a fost un om de sex masculin contrabandist care a devenit un lider în Alianța

Cine mai este fan Razboiul stelelor?
 Han Solo a fost un om de sex masculin contrabandist care a devenit un lider în Alianța pentru a restabili Republica și o figură instrumentală în înfrângerea Imperiului Galactic în timpul Galactic războiului civil . El a salutat de la Corellia și a devenit contrabandist în serviciul Jabba Hutt , chiar finalizarea Kessel Run în mai puțin de douăsprezece parseci cu nava lui prețuită, The Millennium Falcon . El a fost ginerele socrul lui decăzute cavaler Jedi Anakin Skywalker și senatorul Padmé Amidala , soțul lui Leia Organa , cumnatul socrul lui Luke Skywalker , tatăl lui Ben Solo , rivali și prieteni apropiați colegi contrabandist Lando Calrissian , și cel mai bun prieteni cu wookiee Chewbacca , său de încredere co-pilot , care a jurat că o datorie de viață pentru contrabandistul corelliană. Solo a fugit afoul Jabba după amerizare un transport de condiment pentru a evita probleme cu Imperiul, din cauza Hutt o mare parte din bani , ca rezultat. Averea lui părea să se fi schimbat când a fost de acord să închirieze Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi , iar droizii R2-D2 și C-3PO la Alderaanul , dar el a devenit prins în rebeliune împotriva Imperiului și, după ce a ajutat Printesa Leia Organa scape din Steaua Morții , pentru scurt timp a luptat în bătălia de la Yavin , ceea ce a permis Skywalker să distrugă superarmă . Solo a luptat cu Rebeliunea pentru un număr de ani după aceea, luând parte la numeroase operații și lupte împotriva Imperiului.

De asemenea, am aprecia cu adevărat că L8tr păstrat lupta între Yoda și Palpatine în ROTS

Cine mai este fan Razboiul stelelor?
 din moment ce suntem acum pe cale de ESB: R i-au fost căutați în înlocuirea mea PT DVD-ul cu fanedits mai bine. Am decis deja să meargă cu Shadow of the Sith pentru TPM L8twr lui (deși am făcut-o reface crawl pentru a repune titlul original și tăiați-l la 3 în loc de alineatele i. chnged, de asemenea, formularea de un pic prea). Am decis ce havent wil înlocuiască AOTC, cu toate că orice s-ar edita lustruiesc că cacat. Deci, întrebarea mea este, care sunt modificările preferate ale PT și de ce?
 Cred că pentru mine, Reson am bucura de TPM l8twr este faptul că el face sens, am urmarit un pic de versiunea lui AOTC și eu nu sunt sigur de câteva lucruri rămase. Am auzit că versiunea HAL este într-adevăr bun, dar d / Ling fiecare bucată de mega este o durere. Am primit un myspleen, dar nimeni nu a fost semănat-l. 
Cred că cea mai mare de carne de vită mea cu modificările ventilatorului este schimbarea titlurilor filmelor. Am înțeles că aceasta este o modalitate pentru fiecare editor de individ identifică munca lor, dar îmi place numele TPM și ROTS. singurul titlu i-ar schimba este AOTC. pentru mine doar doesnt sens. care este motivul pentru care i-au fost schimbați cu crawlere de deschidere pe gustul meu pentru fiecare dintre modificările fac apel versiunile mele definative.

carrie fisher princess leia

Cine mai este fan Razboiul stelelor?
 Carrie Frances Fisher (douăzeci și un octombrie 1956 - 27 decembrie 2016 ) a fost un american actrita, scriitor si umorist. Ea a devenit prima cunoscut pentru a juca Printesa Leia în Star Wars seria de filme. Alte roluri ale sale sunt incluse Șampon (1975), The Blues Brothers (1980), Hannah și surorile ei (1986), The "Burbs (1989), și When Harry Met Sally ... (1989).

Fisher a scris mai multe romane semi-autobiografic, inclusiv cărți poștale de la The Edge , scenariul pentru filmul cărții , un autobiografic play-o femeie, și o carte de non-ficțiune, Dornic Băutură , bazată pe joc. Ea a lucrat la scenarii de film altor scriitori ca un medic scenariu .În ani mai târziu, ea a castigat laude pentru a vorbi public despre experiențele ei cu tulburare bipolara si dependenta de droguri.
Fisher a fost fiica cantaretului Eddie Fisher si actrita Debbie Reynolds . Fisher și mama ei apar în Bright Lights: In rolurile principale Carrie Fisher și Debbie Reynolds , un documentar despre 2016 relația lor. A avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes 2016 . Fisher a murit la 27 decembrie, 2016, la 60 de ani, la patru zile după ce se confruntă cu o urgență medicală aproape de sfârșitul unui zbor transatlantic de la Londra la Los Angeles.

Sunday, December 25, 2016

star wars episode 7 leaked footage

Cine mai Este fan Razboiul stelelor?

               http://www.liveleak.com/view?i=e62_1432049304               

 "Un lightsaber rostogoleste spațiu liber. Acesta intră în atmosfera unei planete deșert și plonjează la pământ. Aceasta este planeta Jakku. Sabia de lumină este preluat de o mână misterioasă. Ea își găsește drumul spre un bătrân sat, cu nume de cod Vicar , jucat de Max Von Sydow. vicarul contactează rezistenței (băieții buni). Un pilot X-aripa, Poe Dameron-jucat de Oscar Isaac-vine cu droid lui, BB-8, pentru a colecta sabia de Vicar. schimb se întâmplă în coliba lui. Dintr-o dată, sunetul de nave sunt auzite în noapte. Primul Ordin (baietii rai) sunt pe ei! Poe Dameron plaseaza in interiorul BB-sabia de lumină 8 și ordinele de el să fugă. "
 "Kylo Ren sosește. Banda este pe meterezele Castelului, iar ei sunt încolțit. Nu există nici o cale de ieșire. Han Solo decide să se confrunte cu personal Kylo Ren, ca un mijloc de a proteja pe ceilalți. Finn, Rey și Chewbacca opresc în piesele lor. Ei privesc ca Han Solo vorbește Kylo Ren, care este cel mai probabil pe fiul său. Han poate încerca să motiv cu el. vorbeste-l de pe margine. Dintr-o data, Kylo Ren tacerile conversație cu Han Solo pentru totdeauna. și ucide Han, probabil tatăl său, în sânge rece. Leia simte moartea lui prin Forță, "descrierea complot citește.
 Film Pilot suspectează că Luca, fiul lui Darth Vader, poate avea putere nerostit și înțelepciune. Site - ul web a raportat că fostul maestru Jedi va fi o cifră egală cu cea a mentorului său Obi-Wan Kenobi.
Star Wars 7 este primul dintr-o nouă trilogie rolul principal membri distributia originala Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew și Kenny Baker, alături de Andy Serkis, Max von Sydow, Oscar Isaac, Adam Driver și Domhnall Gleeson, plus relative nou-veniți și actorii britanic John Boyega si Daisy Ridley.

             http://www.cbsnews.com/videos/leaked-footage-from-star-wars-episode-7-plus-more-of-the-weeks-best-viral-videos/              

Star Wars: Forța Trezește pentru a oferi timpurie 19 zile înainte de lansare Proiectii

                                               http://comicbook.com/2015/09/17/star-wars-the-force-awakens-to-offer-early-7-pm-screenings-day-b/?utm_source=Comicbook.com&utm_campaign=85f8195a2b-2015_09_18%3A02%3A26%3A29Comicbook.com+Daily+Newsletter&utm_medium

O voce misterioasa si impunatoare nareaza la inceputul trailerului, oferind replica de mai sus, plina de secrete, in timp ce un cavaler Jedi isi aprinde celebre sabie cu laser, ca apoi sa vedem cunoscuta nava Falcon, a lui Han Solo. Din trailer nu putea lipsi nici muzica tematica a seriei, care a devenit un simbol pentru atatea generatii de cinefili si pasionati.

Trailerul arata incredibil, pastreaza nostalgia filmelor trecute, dar beneficiza si de mijloacele moderne, efecte speciale spectaculoase si actori pe care daca acum publicul nu ii cunoaste, la anul vor deveni staruri mondiale. Vedem celevra planeta Tatooine, soldatii Stormtroopers si aruncam o privire scurta la cateva dintre personaje. Primele reactii ale fanilor au fost extraordinare. Pe retelele de socializare, acestia si-au aratat interesul si nerabdarea cu care asteapta acest nou capitol. "Mi-au dat lacrimile cand l-am vazut" a scris un fan mai entuziasmat pe pagina oficiala de Facebook a seriei Star Wars.


Citeste mai mult pe: http://procinema.ro/stiri/primul-trailer-pentru-star-wars-the-force-awakens.html#ixzz4TtPfdX3G

Ceasul a fost creat pentru aniversarea celui de-al cincilea an de activitate a celor de la Devon Works și are curele de nylon armate cu sticlă, asemenea celor utilizate în manometrele de pe aeronavele 747, cu multiple celule cu recunoaștere optică de ultimă generație, motoare micro-step și nu mai puțin de 313 de contacte electrice. De asemenea, este făcut din oțel inoxidabil 316L, cu un finisaj negru strălucitor, nu se zgârie ușor, are lentile din policarbonat și procesor propriu. Toate materialele au fost procurate dintr-o fabrică de avioane din California.

=email&utm_term=0_7a2d10cb6e-85f8195a2b-269674681#_=_