Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Wednesday, September 16, 2015

Rapit de extraterestri in anul 1988, un om ne vorbeste de dezastrul din ...


Povestea incredibilă a portoricanului Amaury Rivera începe în anul 1988, atunci când, susține el, după ce se întorcea dintr-un club de noapte din Puerto Rico ar fi fost răpit de mai mulți extratereștri, mici de statură, dar cu înfățișare umană, care ar fi provenit dintr-o “planetă îndepărtată”. Povestea sa diferă de a altora, prin faptul că, în marea majoritatea a cazurilor, cei mai mulţi dintre “răpiţii de extratereştri” nu-şi aduc aminte decât sub hipnoză de ceea ce li s-a întâmplat. În cazul lui Rivera, acesta îşi aminteşte totul. Că, de exemplu, a fost dus de extratereştri într-un loc unde i s-au arătat mai multe proiecţii holografice, două dintre ele având un caracter profetic şi, despre care, vom vorbi puţin mai jos. Dovezile lui Rivera sunt susţinute de câteva poze care ar fi fost realizate după răpire, în care se poate observa un OZN gigantic, înconjurat de unul sau mai multe avioane de vânătoare americane. Pozele par autentice, aşa că de ce nu am avea încredere în spusele portoricanului?
 În dimineata zilei de 14 mai 1988, Amaury Riviera, un tânăr din Puerto Rico, a fotografiat un disc gigant, supravegheat în cerc de două avioane de vânătoare. Ceea ce a fost şi mai senzaţional decât fotografia însăşi, e susţinerea lui Riviera că ar fi avut un contact cu ocupanţii acestui OZN.
Amaury Riviera: Bună. Numele meu e Amaury Riviera şi locuiesc în Puerto Rico. Şi în 1988 lucram la un club de noapte, un club muzical. Una din verişoarele mele a dorit să fotografieze clubul, aşa că a luat cu ea un aparat foto cu film. În drumul meu spre casă am întâlnit două fiinţe mici, doi oameni ciudaţi… despre care nu m-am gândit că ar fi din spaţiul extraterestru. Şi m-au dus într-un loc unde se mai aflau alţi oameni, alţi portoricani…cred.
Acolo, a mai apărut o creatură care pretindea că era dintr-o planetă îndepărtată. Era îmbrăcat în negru, avea pielea întunecată, dar nu semăna cu un negru… Avea un păr negru care îi cădea până pe umeri… El a vorbit cu noi prin gură şi nu prin comunicarea telepatică. El ne-a arătat mai multe proiecţii, care păreau foarte reale, şi ne-a informat despre mai multe lucruri care îmi păreau incredibile.

Cine mai Este fan Razboiul stelelor?

No comments:

Post a Comment