Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sunday, December 25, 2016

star wars episode 7 leaked footage

Cine mai Este fan Razboiul stelelor?

               http://www.liveleak.com/view?i=e62_1432049304               

 "Un lightsaber rostogoleste spațiu liber. Acesta intră în atmosfera unei planete deșert și plonjează la pământ. Aceasta este planeta Jakku. Sabia de lumină este preluat de o mână misterioasă. Ea își găsește drumul spre un bătrân sat, cu nume de cod Vicar , jucat de Max Von Sydow. vicarul contactează rezistenței (băieții buni). Un pilot X-aripa, Poe Dameron-jucat de Oscar Isaac-vine cu droid lui, BB-8, pentru a colecta sabia de Vicar. schimb se întâmplă în coliba lui. Dintr-o dată, sunetul de nave sunt auzite în noapte. Primul Ordin (baietii rai) sunt pe ei! Poe Dameron plaseaza in interiorul BB-sabia de lumină 8 și ordinele de el să fugă. "
 "Kylo Ren sosește. Banda este pe meterezele Castelului, iar ei sunt încolțit. Nu există nici o cale de ieșire. Han Solo decide să se confrunte cu personal Kylo Ren, ca un mijloc de a proteja pe ceilalți. Finn, Rey și Chewbacca opresc în piesele lor. Ei privesc ca Han Solo vorbește Kylo Ren, care este cel mai probabil pe fiul său. Han poate încerca să motiv cu el. vorbeste-l de pe margine. Dintr-o data, Kylo Ren tacerile conversație cu Han Solo pentru totdeauna. și ucide Han, probabil tatăl său, în sânge rece. Leia simte moartea lui prin Forță, "descrierea complot citește.
 Film Pilot suspectează că Luca, fiul lui Darth Vader, poate avea putere nerostit și înțelepciune. Site - ul web a raportat că fostul maestru Jedi va fi o cifră egală cu cea a mentorului său Obi-Wan Kenobi.
Star Wars 7 este primul dintr-o nouă trilogie rolul principal membri distributia originala Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew și Kenny Baker, alături de Andy Serkis, Max von Sydow, Oscar Isaac, Adam Driver și Domhnall Gleeson, plus relative nou-veniți și actorii britanic John Boyega si Daisy Ridley.

             http://www.cbsnews.com/videos/leaked-footage-from-star-wars-episode-7-plus-more-of-the-weeks-best-viral-videos/              

No comments:

Post a Comment