Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sunday, December 25, 2016

Star Wars: Forța Trezește pentru a oferi timpurie 19 zile înainte de lansare Proiectii

                                               http://comicbook.com/2015/09/17/star-wars-the-force-awakens-to-offer-early-7-pm-screenings-day-b/?utm_source=Comicbook.com&utm_campaign=85f8195a2b-2015_09_18%3A02%3A26%3A29Comicbook.com+Daily+Newsletter&utm_medium

O voce misterioasa si impunatoare nareaza la inceputul trailerului, oferind replica de mai sus, plina de secrete, in timp ce un cavaler Jedi isi aprinde celebre sabie cu laser, ca apoi sa vedem cunoscuta nava Falcon, a lui Han Solo. Din trailer nu putea lipsi nici muzica tematica a seriei, care a devenit un simbol pentru atatea generatii de cinefili si pasionati.

Trailerul arata incredibil, pastreaza nostalgia filmelor trecute, dar beneficiza si de mijloacele moderne, efecte speciale spectaculoase si actori pe care daca acum publicul nu ii cunoaste, la anul vor deveni staruri mondiale. Vedem celevra planeta Tatooine, soldatii Stormtroopers si aruncam o privire scurta la cateva dintre personaje. Primele reactii ale fanilor au fost extraordinare. Pe retelele de socializare, acestia si-au aratat interesul si nerabdarea cu care asteapta acest nou capitol. "Mi-au dat lacrimile cand l-am vazut" a scris un fan mai entuziasmat pe pagina oficiala de Facebook a seriei Star Wars.


Citeste mai mult pe: http://procinema.ro/stiri/primul-trailer-pentru-star-wars-the-force-awakens.html#ixzz4TtPfdX3G

Ceasul a fost creat pentru aniversarea celui de-al cincilea an de activitate a celor de la Devon Works și are curele de nylon armate cu sticlă, asemenea celor utilizate în manometrele de pe aeronavele 747, cu multiple celule cu recunoaștere optică de ultimă generație, motoare micro-step și nu mai puțin de 313 de contacte electrice. De asemenea, este făcut din oțel inoxidabil 316L, cu un finisaj negru strălucitor, nu se zgârie ușor, are lentile din policarbonat și procesor propriu. Toate materialele au fost procurate dintr-o fabrică de avioane din California.

=email&utm_term=0_7a2d10cb6e-85f8195a2b-269674681#_=_          
                        

No comments:

Post a Comment