Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sunday, December 25, 2016

star wars android games

Cine mai este fan Razboiul stelelor?
 Star Wars fani din intreaga lume sunt indraznete pentru a spera ca noul film The Force va fi la fel de Trezește bun ca și clipul său promoțional , îl face să pară - sau cel puțin mai bine decât Amenințarea fantomei. Vânzările de bilete timpurii sugerează optimism cu privire la acest aspect.

Dar, cu două luni pentru a merge până la noul premiere de film, cum se poate umple timpul? Normal, există aplicații pentru asta. De fapt, Star Wars a generat un întreg mini-industria de jocuri și aplicații mobile în sine.
Aici sunt 10 dintre cele mai bune pentru a alimenta fetiș forței în runup la Crăciun. Unde te vezi "IPAP", asta înseamnă achiziții în aplicație.
Star Wars (Free)
Android / iOS

Exista o multime de moduri de a păstra file pe Star Wars știri și clipuri: Facebook, Twitter și YouTube pentru început. Cu toate acestea , aplicația oficială Star Wars poate fi în valoare de un slot de pe ecranul principal, pe termen scurt , cel puțin. Se trage în actualizările sociale și de știri, în timp ce adăugarea de trivia istorice, clipuri video și filtrele obligatorii autoportrete tematice.

         http://play.mob.org/game/lego_star_wars_the_complete_saga.html           


No comments:

Post a Comment